Redaktionens spelarbetyg: Hellas Verona – Milan

Milan slår Hellas Verona på bortaplan med 2-0 efter två snygga mål. Det första kom på frispark av Krunic och det andra drog Dalot rätt upp i krysset. Milan hade många skadade men spelade övertygande. Milan saknade spelare som Zlatan, Calhanoglu, Bennacer, Hernandez, Maldini, Rebic och Mandzukic. Även Tonali var osäker och fick därmed sitta på bänken matchen igenom. 

Donnarumma – 6 En stabil match av Donnarumma som håller nollan men behöver inte heller göra så mycket. Fick knappt något skott på sig men var ändå alltid med i matchen och såg aldrig osäker ut. 

Calabria – 7 Väldigt bra match av Calabria, han såg som vanligt stabil ut bakåt men idag så var han farlig framåt också. Han slog ett väldigt fint inlägg i den första halvleken men tyvärr så blev det inget av det. 

Tomori – 6,5 Återigen en bra match av Tomori som match efter match bara ser säkrare ut. Nu måste Milan börja förhandla med Chelsea om en permanent övergång om dem inte redan har gjort det.  

Romagnoli – 6,5 Bra match av våran lagkapten och det syns att han vill förbättra sig och komma ur den dåliga formen som han har varit inne i. Trots det så ser han fortfarande långsam ut. 

Dalot – 7 Ett otroligt snyggt mål av Dalot som idag spelade bättre än vad Theo Hernandez har gjort på det senaste. Detta var nog den bästa matchen av Dalot i hans Milan karriär hittills. 

Meite – 6,5 En väldigt stabil insats av Meite som fick en otroligt dålig start i Milan men som sakta men säkert har jobbat sig in i det. Bra match av Meite!  

Kessie – 7,5 Evighetsmaskinen Kessie! Ännu en otrolig insats av våran mest stabila spelare i år. Finns inget att klaga på och ledningen i Milans måste börja med en förhandling om nytt kontrakt där med.

Castillejo – 6,5 En klart godkänd insats av Castillejo som även han börjar se bättre och bättre ut nu. 

Krunic – 7,5 Bäst av dem alla var Krunic idag! En fantastisk frispark men även väldigt bra matchen igenom. Finns inget att klaga på och Krunic har aldrig sett bättre ut! Redaktionens MOTM.

Saelemaerkers – 7 En väldigt bra match från Alexis som lägger ner hela sitt hjärta i varje match och ibland blir det för mycket men idag var det perfekt. Alltid aktiv och tar alltid en extra löpning för hela laget. 

Leao –  5,5 Sämst idag var nog faktiskt Leao som helt klart är inne i en dålig form nu. Han var urusel mot Udinese men idag var han lite bättre och det syns att han försökte mer idag.

Avbytare & Tränare:

Hauge – Spelade inte tillräckligt.

Pioli – 6,5 Väldigt bra match från Milan och väldigt bra av Pioli som trots saknar väldigt många spelare just nu gör en sådan här insats. Dock så skulle han ha gjort flera byten eftersom det är tufft matchande och Manchester United väntar i Europa League nu på torsdag. Att inte göra fler byten drar ner hans betyg. 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen