Ibrahimović : “Att få representera Sverige är en stor ära”

Zlatan Ibrahimović stod igår för ett av målen i 3-2 vinsten mot Fiorentina. Efter matchen intervjuades han av Sky Sport Italia.

– Efter att ha åkt ur Europa League så har vi nu bara Serie A att fokusera på. Denna vinst var väldigt viktig. Vi hade en bra känsla och mentalitet och ville verkligen vinna till varje pris. Vi visade karaktär och det måste vi fortsätta göra.

– Detta är en intensiv period av säsongen och nu kommer ett landslagsuppehåll som en del är kallade till och en del inte. Min vilja har hela tiden varit att fortsätta spela eftersom det är så kul. Att få representera Sverige är en stor ära. Det är sant att Janne Andersson kom och träffade mig i Milano.

– Om att han nu är den äldsta spelaren någonsin i Serie A som har gjort över 15 mål på en säsong? Jag har ingen lust att prata om min ålder längre. Jag är som Benjamin Button, ju längre tiden går desto yngre blir jag.

– En eventuell förlängning med Milan? Jag måste bevisa på planen att jag förtjänar en kontraktsförlängning. Just nu är allt under kontroll och det finns ingen anledning att stressa.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen