E73: VAR-för ta beslut på något du inte sett?

Först ut i detta avsnitt är ett brett samtal om Milan säsong med Astrit Ajdarević som idag inte bara spelar fotboll utan sitter och köttar i TV soffan när Serie A rullar. Milans form och spel har varit upp och ner men han tror fortfarande Milan kommer “This is the fucking Champions League” Har även tankar på vad Milan bör köpa in för att ta ytterligare kliv i sitt projekt.

Därefter är det Gurras quizfrågor, ni lyssnare får säkert fler rätt än oss denna gången nu när vi får stå med dumstruten på tills nästa quiz.

Milan blev utslagna av Manchester United, eller får dom verkligen heta det? Vi förklarar men ute ur Europa League är vi denna gången. Vi ger betyg på hela resan, innan dess snackar vi ner dessa två matcher där återigen en het VAR diskussioner och domarbeslut tar fart. Då snackar vi inte bara Kessies mål som Paul Scholes själv säger var fantastiskt och rätt….

Nästa punkt är Serie A, i just Hellas matchen är det en ny gäst som bryter ner matchen. Resterande matcher går vi igenom där Milan blandar och ger i spel och poäng. Tyvärr finns det en röd linje och det är alla våra skador, frågan är varför det blivit så och vi har tagit in expertråd i frågan. 

Våra nya spelare lyfter vi men vi understryker Chelsea lånet Tomori, vi börjar bli lite orolig att det kanske finns fulspel bakom utlåningen. Vill se köpet i hamn så fort så möjligt innan värdet kan gå upp till 1 miljard, ja ni läste rätt.

Våra utlånade spelare, blandar och ger, vi kommer göra en mer djupdykning efter säsongen när vi har ännu mer stats på dessa.

Hit and shit

Podcast Rossoneri finns där du brukar lyssna eller direkt HÄR

FORZA MILAN 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer