Redaktiones spelarbetyg: Inter – Milan

Milan åker ut ur Coppa Italia efter förlust med 2-1 mot stads rivalen Inter. Matchens tre mål kom från Zlatan, Lukaku och Eriksen. I mitten på den andra halvleken så åker Zlatan på sitt andra gula och blir utvisad. 

Tatarusanu – 7 Fin match av Rumänen i mål, några riktigt bra räddningar och även viktiga räddningar men blir väldigt statisk på frisparken som till slut leder till mål. MOTM

Dalot – 6 En godkänd insats av Dalot, bra i närkampsspelet och stabil på högerbacken.  

Romagnoli – 6 Våran kapten inledde svajigt men fick snabbt upp det och avslutade matchen bra en fin insats.

Kjaer – Spelade för lite

Theo – 6 Stabilare bakåt idag än vanligtvis men det gick tyvärr ut över hans offensiv, kom inte alls upp lika mycket men såg bra ut hemåt.

Kessie – 6,5 Återigen en väldigt bra match från Kessie, inga som helst med bollen och var riktigt säker. 

Meite – 4,5 Lika bra som Kessie var inte Meite, han har en bra bit upp till Milan kvalite ser det ut som just nu och återigen en svag insats. 

Saelemaerkers – 6 Springer alltid mycket! kanske inte den roligaste spelaren att kolla på men väldigt nyttig, bra matchen igenom och gör få misstag. 

Diaz – 6 En helt klart godkänd insats av Diaz idag, inte mycket att säga om honom förutom att han ser bättre och bättre ut för varje match. 

Leao – 5,5 En okej match av Leao, gör en hel del fina saker framåt men orsakar väldigt klumpig en straff och det leder sedan till att Inter slår Milan, därav ett lägre betyg.  

Ibrahimovic –  6,5 Ett klassmål av Ibra! Väldigt fint mål av Zlatan och såg riktigt bra ut fram till att domaren plockade fram det andra gula. Ett helt klart tveksamt gult kort.

Avbytare & tränare 

Tomori – 6,5 Bra start för Tomori i Milan tröjan! Väldigt bra spelat och ser stabil ut, om Milan väljer att köpa loss honom så är han helt klart något för framtiden. 

Rebic – 5 Inget lyckat inhopp från Rebic, börjar med ett tidigt gult kort och sedan är det nära ett andra. Efter det så gör han inte mycket rätt, han får inte mycket att jobba med men samtidigt förvaltar han inte de lägen han får. 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen