E68: Vintermästare

Vintermästare är en fråga som delar oss fans, betyder det något eller är det bara något symboliskt som kan ge hopp eller frågetecken men oavsett är #Milan fortsatt överst i tabellen och vi förtjänar att njuta av tabelläget. 

Första 25min är det en taktikdel från vår internetvän från Indien som förklarar mer på djupet hur våra olika taktiker funkar, lättaste är att hänga med om du även ser hans videoklipp men det är mer avancerat än vad vi kan tro.

Vi går igenom våra matcher sen sist, inte på djupet på samma sätt som vanligt utan en mer utökad hit and shit från matcherna bortsett från senaste julklappen mot #Lazio. I denna och ihopklumpat med övriga tar vi återigen upp #VAR. Fantastisk teknik som gör spelet helt rent eller missbrukas det för att leta fel, här finns flera argument. Vad tycker du om VAR?

Silly season, Vice #Zlatan, vad händer med #Donnarumma och ska vi värva ny mittback och behöver vi verkligen en högerytter?

Quiz har paus, Gurra kör istället en annan kul tävling. Hur klarade ni er?

Ekonomi med Mackan. 

Hit and shit

Podcast #Rossoneri passar på att önska våra fina lyssnare ett gott nytt år, ni får gärna ge oss omdöme där ni spelar upp avsnitten om ni har den möjligheten. Vi är ytterst tacksamma för våra betyg ni gett oss hittills. Detta och alla avsnitt hittar ni där ni brukar lyssna eller direkt HÄR

FORZA MILAN

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen