Bonera: “Milan var helt olikt sig i jämförelse till det första mötet. Tonali var viktig, vi har fullt förtroende för honom”

Daniele Bonera som tog rollen som tränare ytterligare en gång ikväll lämnade sina kommentarer på kvällens oavgjorda match mot Lille i en intervju med Sky Sports.

Om matchen:

— Vi spelade en väldigt bra match. Vi vart distraherad i några viktiga situationer, det är synd för laget behöll bollen i spel. Milan var helt olik sig i jämförelse till det första mötet.

Om lagets indentiet:

— Lagandan, initiativet ifrån alla spelare, vi är nöjda över arbetet ifrån våra pojkar. Det är synd att vi inte vann ikväll.

Om Tonali:

— Han pågår en resa, vi har förtroende för grabben. Idag var han avgörande. Han är seriös och intelligent, vi är glada över honom.

Om Maradonnas bortgång:

— Vi hörde nyheterna när vi landade. Jag skickar mina kondoleanser till hans familj. Vi är eniga, han var en vinnare.

Om den låga medelåldern i laget:

— Vi är glada över att laget är ungt och frodigt, ibland så behövs det lite hälsosamma galenskaper. Det är ett ungt Milan med vissa erfarna profiler som Kjaer som ger laget en hjälpande hand. Vi är nöjda över att vi har ett så pass ungt lag som vi har.

Om Zlatans frånvaro:

— Han är en för viktig spelare, gruppen har alltid jobbat för att kompensera för hans frånvaro. Lagandan har alltid varit densamma, med eller utan Ibra.

Om Bennacer:

— Han jobbar hårt, han har vuxit mycket. Jag skulle inte vilja investera mig i enskilda spelare, det här laget beror på alla spelare. Vi har självförtroende och blickar bara framåt.

Om nästa match i Europa League:

— Vi måste vinna de nästkommande matcher och vi tror vi kan göra det om vi fortsätter spela som vi gjorde ikväll.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen