Zlatan ansluter inte till Milanello imorgon

Zlatan Ibrahimovics är fortfarande i förhandlingar med klubben om en eventuell förlängning. Mycket rapporter har kommit om att Zlatan och Milan fortfarande är en bit ifrån varandra i förhandlingarna. Ikväll kom Zlatans agent Mino Raiola ut i en intervju med Sky sports och bekräftade dessa uppgifter.

– Ibrahimovic kommer inte vara tillgänglig imorgon. Vi för diskussioner men vi har ingen överenskommelse än. Om det handlar om pengar? Inte bara det, det handlar om övertygelse och stil också. Det är förhandlingar så vi är optimistiska.

Raiola pratade även om Donnarummas situation och sa följande:

– Jag har inte pratat med Gigio, jag vill inte prata. Det är ett känsligt ämne för fansen. Klubben har andra prioriteringar just nu och därför är det inte rätt tillfälle att prata om detta.

En spelar vars framtid också vilar en del i Raiolas händer är Bonaventura.

– För Bonaventura överväger vi ett par andra lag. Vi är nära med några lag. Vi hoppas kunna stänga en affär med något av dessa två lagen snart. Vi måste blicka framåt och inte bakåt.

Milans försäsongsträning drar igång imorgon och desto snabbare Zlatan kan anlända till truppen desto bättre. Speciellt denna försäsong då den är betydligt kortare än i vanliga fall.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer