Inför: Lecce – Milan

Äntligen är det dags igen. Serie A och fotbollen är tillbaka!

 

Fotbollen har varit borta allt för länge. Många av oss har tittat på favoriter i repris och fått minnas de absolut finaste stunderna vi kunnat uppleva med denna klubb.

Milan: Hade nog hoppats på mycket mer än att få kliva av fotbollsplanen och se sig som besegrade i Coppa Italia semifinalen. Rebic drog på sig ett rött kort tidigt i matchen och redan då förändrades allt. Milan blev helt plötsligt mer passiva och lät Juventus kliva högre upp på plan för att sedan kunna styra matchen. Trots en man mindre på plan kunde Milan hålla nollan. Stundtals fanns det riktigt vassa anfall från Milan men det räckte tyvärr inte. Var det vi som spelade bra eller var det dem som spelade dåligt? Milan befinner sig i skrivande stund på 9:e plats med 36 poäng. Som Pioli sa i sin presskonferens: “Det finns 36 möjliga poäng att vinna, men schemat är inte enkelt. Vi måste få en bra start direkt.” Ikväll vänder det!

 

Lecce: Med 25 poäng och en placering på 18:e plats så riskerar man en nedflyttning och Lecce kommer göra allt för att inte hamn där. Laget har förstärkt med det som går men ändå lyckas dem studsa fram och tillbaka mellan Serie A och Serie B. Ikväll är det mycket som står på spel.

 

 

Snabb fakta: 

Lecce: Matcher: 26, Vinster: 6, Oavgjort: 7, Förluster: 13

Milan: Matcher – 26, Vinster – 10, Oavgjort: 6, Förluster: 10

 

Serie A: U.S Lecce – AC Milan

Arena: Stadio Ettore Giardiniero – Via del Mare

Avspark: Måndag 22/6-2020, klockan 19:30

TV: C-More Fotboll, C-More Stream

Domare: Paolo Valeri

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer