E53: Lär känna gubbarna bakom Podcast Rossoneri

Serie A är fortfarande inte igång, däremot är Bundesliga igång. Blir en enorm press på beslutsfattare runt om i Europa som kanske blev valda sist på gymnastiken och inte förstår massor av människors passion för sporten. Vi är långt ifrån några experter men lyfter frågan vad vi önskar kring att spela eller inte.

Ena nätverket SvenskaFans gör fansintevjuer, denna snappar vi upp så ni som lyssnar får en chans i dessa tider utan fotbollsmatcher att lära känna oss tre gubbar något bättre. Anledningen till vår passion för laget och vad vi hoppas på framöver är några av många tuffa frågor vi svarar på. 

När det inte finns fotboll att rapportera om måste media fortfarande skapa huvudrubriker, det är fortfarande mycket rök på himmeln kring en framtida Rangnick i klubben. Vi kommer diskutera detta mer i detalj när och om det blir officiellt men vi lyfter återigen frågan och vad det innebär med hans motkrav till Ivan

Zlatan är en never ending story, särskilt för oss svenskar som följt honom slaviskt i 20 år. Vad händer med honom och får vi fortsatt se honom i Milan? Vill vi detta?

Följer upp ännu en legend, givetvis en magisk spelare…

Avslutningsvis som vanligt med Hit and shit.

Detta och alla avsnitt hittar ni där ni brukar lyssna eller direkt HÄR

FORZA MILAN

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen