E51: Milans inbördeskrig

Ingen missar vad som händer i Milan, tyvärr är det sällan så positiva rubriker om Milan även om vi fått Zlatan till vårt lag som lever i symbios med media. Boban har fått sparken, det är en tuffing och han kommer inte smyga ifrån denna situationen. Han är en rakryggad nr 10 med legendarisk status i Milan. Frågan är om det var rätt att skicka honom?

Innan Mackan och Gurra kommer in i cirka 20e min så är det två samtal. Första med en från Arsenalredaktionen på SF som ger sin bild av Gazidis och vad han gjorde för Arsenal under sina år där. Samtal två som börjar ca 9min är det en fotbollsagent som ger sin syn på spelarbedömningar och vad som händer i Milan för tillfälligt.

Vi har spelat två matcher, vi tappade 5 av 6 poäng och det var synnerhet en straff som vi diskuterade borta mot Fiorentina där vår vän Cutrone blev fälld. Eller? Genoa hemma inför Gazdis ensam på läktaren går vi även igenom och känslan av att spela inför ett tomt San Siro. 

Hemskt nog drabbar Coronaviruset alla på något sätt, Serie A är stängt tills vidare och vi diskuterar vad det innebär och hur Serie A eventuellt kommer sluta?

Stora ämnet i avsnittet är det interna bråket som tyvärr blev allt annat än internt och tuppfight mellan Gazidis och Boban slutade med att ännu en legend får lämna vår klubb. Varför blev det så och var det rätt? Tar även upp övriga namn vår ägare Singer vill ha i Gazdis ringhörna och deras avtryck i tidigare klubbar är något grumliga resultatmässigt. 

Hit and shit

Detta och alla Podcast Rossoneri hittar ni där ni spelar upp era podcast eller direkt HÄR

FORZA MILAN SEMPRE

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen