E50: jubileum och VARför

Podcast Rossoneri snackar ner våra tre senaste matcher inkl Milanoderbyt mot Inter där vi smärtsamt förlorade. Vi bryter ner alla målen och analyserar varför det gick som det gick och vad Milan kunde gjort för att stoppa floden av blod som forsade ur oss rödsvarta.

Intermatchen hade två ansikte som alla såg och vet, men varför hade den så olika ansikte och vem fel är det? I denna bitterhet vill vi alltid hitta några syndabockar och såna fanns det tyvärr i vårt lag. Denna match i kombination med Juve i cupen några dagar efter så är vår stora fråga, hur mycket stryk fick vår moral? Eller vann vi moralpoäng med tanke på att detta lag som inte är redo stod emot toppen av Serie A på ett väldigt bra sätt så länge vi orkade.

Just Juve fick straff, läst det förr….rätt eller fel går vi igenom. Vi tar även upp andra situationer i matchen och när vi snackar tur och Milan så ska vi vara glada att det inte blev fler straffar emot oss i denna matchen. Klart vi är färgade men någonstans måste vi även vara objektiva.

Toro hemma, laget som varit i fritt fall fortsätter att falla trots deras nya coach som ser lite farlig ut på bänken. Vår kapten gör sin bästa match för säsongen och det finns fler spelare vi lyfter fram i Milan under dessa tre matcher som verkligen höjt sitt värde. Håller ni med oss? Vi ger t.o.m cred till Hakan….

Andre Silva, minns ni honom. Han gör inte bort sig i sin klubb.

Mackan tar upp vår ekonomi som även den har två olika ansikte

Hit and shit

Alla avsnitt hittar du där nu spelar upp podcast eller HÄR

FORZA MILAN

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer