E48: Hur beroende är Milan av Zlatan inför Milanoderbyt?

Första 15 min är det ett samtal med kusinerna i Interpodden som ger sin syn på säsongen, transferfönster och vår gemensamma fiende. Vi diskuterar det kommande derbyt på vår gemensamma arena San Siro och vad vi kan förvänta oss av matchen och vilket lag som kommer gå segrande från derbyt.

Därefter går vi igenom matcherna som spelats sen förra avsnittet och vi kan konstatera att Milan har haft en bra månad bakom sig och två av våra spelare kom med i månadens lag enligt några sidor. 

Vi går igenom vinterfönstret, ger betyg och omdöme på våra kompisar i Maldini och Boban sett till transfer in/ut och vad dom gjort med ekonomin. Den nya belgaren i laget har vi inte någon större koll på så vi bjöd in en som har full koll på allt om belgisk fotboll som berättar om vår nya spelare och vad vi kan förvänta oss av honom.

Inget avsnitt utan Zlatan, hur beroende är vi av honom och vad gör han för vårt Milan och vad tycker vi om att han väntas bli kvar i klubben även efter detta korttidskontrakt?

Maldini 3e generation gör debut, vilka mer från vår Primavera kan vi förvänta oss något av framöver? På tal om framöver så kan vi inte släppa att det känns som något stort är på gång i sommar…

Hit and Shit

På Söndag smäller det, lejonet som aldrig lämnade klubben förväntas starta. Vi diskuterar våra chanser att vinna matchen. 

Detta och alla avsnitt hittar ni där ni lyssnar på podcast eller HÄR

FORZA MILAN

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer