Kroatiska källor: Spanskt löfte överens med Milan

Nyheten slår ner lite som en bomb under onsdagskvällen. Enligt en ansedd kroatisk tidning ska Dynamo Zagreb-talangen Dani Olmo vara nära en övergång till Milan.

Den offensiva mittfältaren, som också kan spela som ytter, ska enligt uppgifterna vara nära en övergång till Milan efter att klubben mottagit ett bud på 30 miljoner euro från de rödsvarta. Klubben ska vara villig att släppa spelaren och väntar nu bara på spelarens godkännande. Något som enligt tidningen inte ska vara något problem då spelaren vill till Milan. Tidningen menar att affären kan slutföras inom en snar framtid.

Den blott 22-åriga spanjoren har i höst gjort stor succé i Zagreb, där han gjort 8 mål och 7 assister på 22 matcher. Han har tidigare följts av Chelsea och Manchester city, men nu ska han alltså, enligt dessa uppgifter, ha valt Milan som sin nästa destination. Transfermarkt.com värderar spelaren till 35 miljoner euro.

Spelarens agent fick en fråga om affären där svaret var följande: ” För tillfället kan jag inte uttala mig om någonting.”

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen