E43: Den röda tråden och intervju med Jesper Blomqvist

Ännu ett avsnitt där vi tyvärr måste gå igenom smärtsamma förluster, vi var väldigt positiva inför säsongen men nu får vi leta djupt i kakburken för att hitta dom positiva guldkornen men det finns några. Där är en röd tråd Milan kan bygga vidare på som förhoppningsvis bär frukt med tiden.

Detta avsnitt har fokus på våra 5 senaste matcher med blandad kompott, vi betar av alla matcherna från Lecce hemma med vår nya tränare till Juve borta där CR7 får sig en känga av oss med all rätt, eller? I dessa matcher som har lite olika ansikte vågar vi ändå försöka oss på att se en liten positiv kurva. Pioli får lite ros av oss av olika anledningar som Milan kan vinna på i längden förhoppningsvis. Tyvärr kommer ett landslagsuppehåll nu vilket är lite dålig tajming för Milan gissar vi som ändå kommer från en spelmässigt bra match borta i Turin

Dessförinnan är det en intervju med en svensk stjärna som inte bara vunnit den där jävla Champions utan även Let´s dance för dom som ser på det. För er som inte kan ekvationen och missat rubriken har landslagsmannen Jesper Blomqvist spelat i Milan och andra mindre lag som Manchester United, Parma och IFK Göteborg.

Hit and shit som vanligt.

Avsnittet hittar ni där ni spelar upp podcast eller direkt HÄR

FORZA MILAN

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen