Redaktionens spelarbetyg: Torino – Milan

Donnarumma: 5 – Gjorde en mycket bra match fram till Belottis första mål då han inte orkade stå emot anfallarens hårda skott. Tappade sedan koncentrationen något.

Calabria: 5,5 – Såg pigg ut i matchinledningen men gjorde en del missar i slutet av matchen.

Musacchio: 5 – Såg riktigt stabil ut tillsammans med Romagnoli och gjorde även en lysande räddning framför mållinjen, men sedan gick det utför.. en stor miss och skakigt försvarsspel som följd sänker betyget.

Romagnoli: 5,5 – Såg precis som ovan nämnt stabil ut tillsammans med Musacchio, men efter Belottis två snabba mål, slets försvaret isär.

Hernandez: 5,5 – Stor nivåskillnad mellan Hernandez och Rodriguez. Med fransmannen på ytterkanten fick vi se ett mycket mer liv ute till vänster, men han har en tendens att lägga sig ner i gräset mycket som följd av de hårda tacklingar han ger sig in i. Försvarsinsatsen i slutskedet av matchen drar ner betyget.

Kessie: 5,5 – Idag var det en helt annan Kessie vi fick se på planen, men tyvärr överskuggades hans insats av den Torinos vändning. Hade även ett gyllene läge att kvittera i slutet men stod för en katastrofal miss.

Bennacer: 6 – Fick äntligen chansen att spela från start igen och han gjorde det med bravur. Styrde och ställde på mittfältet, men blev utbytt relativt tidigt. Det räcker dock för att han ska utses till redaktionens MOTM.

Calhanoglu: 5,5 – Bättre insats idag av den turkiske landslagsmannen, men Torinos hade inte mycket att komma med i slutet utan såg uppgiven ut efter Belottis 2-1 mål.

Suso: 5 – Försöker anfalla med sin vanliga taktik, det vill säga vika in från vänster och skjuta. Det gick sådär. Väldigt lättläst och han hade det svårt på högerkanten. Går dock sällan bort sig utan det handlar mer om att skotten missas och att passningarna går hemåt istället för framåt.

Piatek: 4,5 – Vad har hänt med den dödlige strikern? För visso gör han mål idag igen, men endast på straff. Fick ovanligt många chanser idag, men hade svårt att förvalta dem.

Leao: 6 – Leao imponerar återigen med sin speed och finess. Kan han förbättra sitt passningspel och sina avslut så har han en mycket lovande framtid tillmötes i klubben.

Avbytare:

Bonaventura: – Spelade för kort tid för att betygssättas.

Rebic: – Spelade för kort tid för att betygssättas.

Giampaolo: 5 – Valde denna gång att spela Hernandez, Bennacer och Leao från start efter fansens klagomål. Detta val gav också resultat och det var ett mycket mer lekfullt och offensivt spelande Milan vi fick se under den första halvtimmen. Men vad hände sedan? I andra halvlek backade man hem lite för att försvara segern och det slutade med att Belotti och Torino fick större ytor att jobba på och sedermera kunde vända matchen.

Om du undrar vilket betygsystem vi använder och hur det fungerar så hittar du svaren här: https://www.milansverige.se/redaktionens-spelarbetyg/

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer