E38: Så kan man väl inte få göra ?

Sommaravsnitt, det hände väldigt lite och helt plötsligt hände det väldigt mycket i Milan. Försäsongen är dessutom igång och vi har redan spelat två matcher där vi fått pryl båda gångerna i turneringen som ger pengar oavsett hur det går. Tyvärr drar Milanväldigt lite publik borta i USA så frågan är hur många nya fans vi får där borta. Än mer när Milan skyltar med Borini, va fan tänkte man där?

Vi går igenom våra officiella spelare in, även dom som står på tröskeln in och det ser riktigt spännande ut. Både till ålder, spelartyp och scoutrapporter. Alla vet att vi har en ny tränare så vi går in lite på hans CV innan han hamnade i Rossoneri. Inte så imponerandemen vi har alla några stenar i vår ryggsäck som inte kan ligga oss om fatet idag.

Cutrone har lämnat oss, givetvis skapar det reaktioner för oss alla och vi försöker se det objektivt kring denna transfer men den är känslig…

Alla som såg Reina ställa upp muren mot Benfica blev nog lite förvånade, det såg märkligt ut så vi går igenom det nya reglerna för året som säkerligen kommer diskuteras. Särskilt det som Benfica gjorde mot oss…

Vi vill passa på att tacka för all feedback och lyssnarfrågor, vi uppskattar det och det ligger till grund för våra avsnitt så vi hoppas ni känner er delaktiga.

Alla avsnitt hittar ni där podcast finns eller direkt HÄR

FORZA MILAN

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer