Redaktionens spelarbetyg: AC Milan – Bologna

Donnarumma: 7 – Är ett monster idag, utan honom hade vi förmodligen haft respass från CL redan i denna matchen. Överlägset redaktionens MOTM.

Abate: 6.5 – Herregud vilken match han gör, är helt solklart bäst i backlinjen idag med kaptensbindeln på armen. Kul!

Zapata: 4 – Oj vilken svag insats, börjar åldern komma ikapp honom nu? Känns väldigt slö

Musacchio: 4.5 – Är en bidragande faktor till att det ser så skakigt ut, inte lika märkbart påverkad av trycket som var emot oss som Zapata dock. Bättre matcher har han gjort!

Rodriguez: 4 – Jag vet inte riktigt, inte ett inlägg sitter rätt och han håller på att ge bort ett gratis mål till Orsolini tidigt i matchen när han helt glömmer bort att han är försvarare.

Kessie: 5.5 – Gör en bra match idag då han krigar på när Bakayoko sitter på bänken. Är nyttig för Milan.

Paqueta: 5 – Man ser hur mycket kvalité som finns i brassen och man tvivlar verkligen inte på hans betydelse för laget i framtiden, har sett bättre matcher med honom och det röda kortet är en fullkomlig katastrof. Vad f-n håller han på med?

Suso: 6.5 – Energisk, målgörare och ett konstant orosmoment för backlinjen i Bologna. Stark insats av spanjoren idag!

Calhanoglu: 6 – Är väldigt ofta kritiserad men idag går mycket bollar runt hans fötter, vispar iväg brytande passningar och skott som han aldrig gjort något annat. Blir utbytt väldigt tidigt och kan därför inte klättra högre än en 6a. Hade möjligen gjort det annars.

Mauri: 6 – Många höjde nog på ögonbrynen när Gattuso byter in Jose Mauri istället för Bakayoko. Men vi kan inte klaga på utväxlingen när han det är han som assisterar till 1-0. Har ett lugn kring sig idag.

Borini: 5.5 – Gör en sån där insats som tyvärr kommer alldeles för sällan. Det händer saker runt honom när han kommer in på planen och han får även göra det så viktiga andra målet.

Biglia: Spelar 23 minuter men är relativt anonym innan han går ut skadad, kan därför inte betygsättas.

Castillejo: Spelar bara 11 minuter och matchen handlar bara om att slösa tid och försvara då.

Gattuso: 5 – Defensiven är fortfarande en hönsgård men offensiven såg frejdig ut. Ritirot verkar ha fungerat och trots att Bakayoko får sitta på bänken hela matchen så är det inbytte Mauri som gör assist och inbytte Borini som gör mål. Kan man inte klaga på, eller?

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen