Borini: ”Stödet från publiken var fantastiskt när vi mötte Parma”

Fabio Borini intervjuades igår av Milan TV, där han bland annat talade om klubbens nya vd Gazidis, sina gamla lagkamrater från tiden i Liverpool och söndagens match mot Torino.

– Gattuso? Han är unik i sitt sätt att lägga upp träningar och interagera med spelarna. Han har starka band till klubben.

– Gazidis kom ner till träningen under hans första dag på jobbet och hälsade på allihop. Han verkar väldigt hjälpsam och han hade ett stort leende på läpparna när han hälsade på oss. Gazidis är väldigt erfaren och var i en stor klubb som Arsenal väldigt länge. Han är global figur som hjälpte Arsenal att via media nå ut långt utanför Englands gränser.

– Dina gamla lagkamrater från tiden i Liverpool? Suso har alltid haft de förmågor ni ser på planen nu. Tekniken är hans styrka och han är väldigt fantasifull i den sista tredjedelen. Reina? Han har alltid varit den ledaren han är än idag.

– Matchen mot Parma? Det var fantastiskt att se så många fans på plats på San Siro, trots att det inte var någon stor match. För att nå Champions League behöver vi stödet från våra fans.

– Torino? Det är ett välorganiserat lag som är bra på att göra mål. Deras spelstil är ganska lik Lazios. Vi måste hålla fokus under hela matchen. 

– Europa League? Vi var nöjda med resultatet mot Dudelange och vårt mål nu är att avancera från gruppen.


Publicerat av

Oskar Sörling

Redaktör