Suso: ”Jag känner mig uppskattad i Milan”

I en intervju med Radio Marca talade Milans spanske landslagsman Suso om läget i Milan och sin framtid i klubben.

– Jag känner mig uppskattad och komfortabel i Milan och jag kommer bra överens med min tränare. Gattuso är likadan som tränare som när han spelade själv. Han har inte förlorat den intensitet som han hade förut. När träningen är slut så är han dock den snällaste och mest trevliga person du kan hitta. Han är helt rätt man att leda laget. 

– Återkomst till La liga? Att spela ”hemma” är alltid fint. Kulturen i Italien är ganska lik den spanska och för tillfället är jag glad över att spela i Milan. Real Madrid? När de bästa klubbarna i världen visar intresse så känner jag bara stolthet över att jag spelar på en bra nivå. Att få spela för en av de största klubbarna i världen kan inte annat än att göra någon glad. 

 

Publicerat av

Oskar Sörling

Redaktör