Gattuso: “Alla i laget måste bidra ännu mer”

Under gårdagen höll Gattuso presskonferens som vanligt inför dagens match mot Lazio. Tränaren talade bland annat om skadesituationen, Lazio och självklart Zlatan Ibrahimovic!

– Vi har jobbat med stor entusiasm, jag gillade lagets inställning och jag är nöjd över våra förberedelser inför matchen. Vi är väl medveten om skadesituationen men det är ingen bra ursäkt, alla i laget måste nu bidra ännu mer.

– Jag tror att Romagnoli och Musacchio är tillbaka om cirka tre veckor men det är min åsikt. Problemet är att många spelare drabbats av skador samtidigt. Vi försöker lösa varför detta händer eftersom sanning är att Milan har haft flera skadeproblem de senaste åren.

– Calhanoglu är tillgänglig men hans prestationer har inte varit 100% eftersom han tvingats spela med smärta i sin fot. Vi tvingar honom att spela även fast han inte har i toppform.

– Lazio är ett lag som gillar att attackera med många spelare, men de har inte gjort många förändringar jämfört med förra säsongen.

– Zlatan var min lagkamrat och vi har en bra relation med varandra. Vi behöver spelare som honom och jag tackar honom för hans ord om Milan. Vi får nu ser vad som händer,

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer