Redaktionens spelarbetyg: Milan – Betis

Milan åkte ikväll på sin första förlust på hemmaplan för den här säsongen i mötet med Real Betis. Även om Milan spelade upp sig något mot slutet av matchen så var Spanjorerna det bättre laget och vann rättvist. Nedan finner ni redaktionens spelarbetyg.

Reina: 1,5 – Agerade otryggt matchen igenom. Han fick dåligt med hjälp ifrån sitt försvar och ska således inte klandras allt för mycket för målen. Ska dock göra det bättre vid åtminstone ett av de tvår målen.

Calabria: 1,5 – Känns vilsen ute på sin högerkant idag. Springer som vanligt mycket men inte till någon vidare nytta idag. Spelar alldeles för individuellt, precis som resterande backlinje.

Zapata: 1,5 – Colombianen klev in och ersatte Musacchio i mittförsvaret men kändes trög både i ben och tanke. Slog bort passning efter passning och kom sällan rätt i närkamperna.

Romagnoli: 2 – Gör det bäst i backlinjen men bara marginellt. gör inte sin bästa match idag. Han spelar ofta tryggt med boll till skillnad från Zapata men gör ingen jättematch i det defensiva i övrigt.

Laxalt:  1,5 – Springer likt Calabria mycket ute på sin kant och får också in bollen i straffområdet ganska ofta. Sedan saknar dem ganska ofta adress. Hade inte många rätt idag, men han är i alla fall snabb.

Biglia: 1,5 – Tappar mycket boll, spelar långsamt, är svag i närkamperna och är långt ifrån den spelare som vi värvade för 1 år sedan. Alldeles för loj med boll och måste hjälpa sin backlinje bättre.

Bakayoko: 1,5 – Är precis så lika medioker som övriga laget. Har haft det svårt att komma upp i den nivå som han hade under tiden i Monaco. Jag tror både Milan och Chelsea lite gett upp  hoppet om fransmannen, vi får vara glada att det inte är vi som äger honom.

Bonaventura: 2- Ja, han är ju långt ifrån så bra som han kan vara men är ändå nån form av ljusglimt i ett för dagen väldigt blekt Milan. Han dribblar fint på mitten och är någon sorts motor där fram.

Borini: 1 – Det ända som var sämre än hans prestation på planen var hans frisyr. Det säger allt.

Higuain: 1,5 – Är långt ifrån sitt vanliga jag idag. Han missar frilägen, rör sig dåligt, hänger med huvudet och är totalt osynlig stora delar av matchen. Vi får hoppas att Gattuso lyckas få igång honom till kommande matcher, för han behövs verkligen.

Castillejo: 2 – Spanjoren ersatte Suso på högerflanken och gjorde det i förhållande till övriga laget ganska så bra. Han ligger bakom alla farligheter som Milan skapar och visar stundtals att han har ett ganska stort spel i sig. Det röda kortet drar ner betyget något. Redaktionens MOTM.

Avbytare:

Cutrone: 2 – Han gör målet och eldar på laget oerhört fint sätt sista 10. Är dock väldigt anonym innan målet kommer.

Suso: 2 – Är bra när han kommer in och visar som vanligt prov på en fin teknik. Han har lite svårt med att omsätta sitt fina spel till målchanser, men att han är viktig för laget det är uppenbart.

bertolacci: – spelade för lite för att bedömmas

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen