Inzaghi: “Jag vill inte göra några jämförelser mellan honom och mig”

I en intervju med RMC talade Milans före detta måltjuv Pippo Inzaghi gott om sin “efterträdare” Patrick Cutrone. Inzaghi som numera är tränare för Bologna ville inte jämföra sig själv med 20-åringen, men hoppas att han snart etablerar sig som nummer ett i både Milan och landslaget. 

– Patrick är alltid hungrig framför mål. I Milan finns allt för att han skall utvecklas. Jag tror att han kommer att etablera sig som nummer nio i det italienska landslaget och Milan de kommande åren.

– Det var jag som gav Cutrone chansen i Primaveran för första gången, även fast han egentligen inte var gammal nog för att få spela där. Jag gjorde det för att han hade en otrolig känsla för att göra mål samt att han var en väldigt seriös person.

– Jag vill inte göra några jämförelser mellan honom och mig, men jag hoppas att han kommer att lyckas lika bra som oss andra “stora” spelare som bar nummer nio. Jag hejar på honom och jag hoppas att han snart blir nummer ett i både Milan och landslaget. Jag vet hur mycket han älskar båda två.

– Vilken anfallare jag skulle vilja ha i Bologna? Immobile, men det vore som att stjäla från min bror. Cutrone väljer jag därför, för han är ung och vårt lag behöver unga spelare som honom.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen