Redaktionens spelarbetyg: Sassuolo – Milan

Startelvan:

Donnarumma: 2,5 – Hade inte så mycket att göra matchen igenom.

Abate: 3 – Gör en stabil match, där hans räddning på Sassuolos friläge i slutet av första halvek höjer betyget.

Musacchio: 2 – En stabil insats matchen igenom. Dock passiv vid Sassuolos mål, vilket drar ner betyget.

Romagnoli: 2,5 – Hela defensiven har inte jättemycket att göra idag, Romagnoli är säker på fötterna i denna match om man jämför med den förra.

Rodriguez: 2,5 – Så gott som felfri, men ställs inte på några större prov i defensiven heller.

Kessié: 3,5 – Missade ett friläge där han försökte chippa bollen över målvakten, men bollen blev räddad på mållinjen av försvarare. Revanscherade sig sedan när han dundrade in 1-0 till Milan i slutet av första halvlek efter en soloräd över halva planen.

Biglia: 2,5 – Dirigerar laget från sin centralt defensiva position. Sticker inte ut i mängden, utan tar grovjobbet. Tappade dock markering vid Sassuolos mål.

Bonaventura: 2 – Kämpade och slet, men fick inte mycket uträttat idag.

Suso: 3,5 – Försöker som vanligt, men får inte någon utdelning i första halvlek. I andra har han dock lyckan med sig och får till slut göra sitt första mål sedan april (!). Lyckan följde även med honom resten av matchen då han med matchens sista spark avgjorde med sitt 4-0 mål. Redaktionens MOTM.

Castillejo: 3 – Inledde som falsk nia, men skiftade ofta position med Calhanoglu matchen igenom. Fick till en riktigt fin träff, när han sköt in 3-0 målet.

Calhanoglu: 2 – Skapade flera lägen genom matchens gång, men skärpan fanns inte där idag.