Redaktionens spelarbetyg: F91 Dudelange – Milan

Reina: 2,5 – Kändes trygg och säker i allt han gjorde och man märkte att hans rutin spelade roll för spelarna runt omkring sig.

Laxalt: 2,5 – Kämpar och sliter jämt och besitter otrolig fart som var nyttig idag när Dudelange backade hem mycket.

Abate2 – Var inget offensivt hot mot Dudelanges försvar och kändes loj och skakig. Den gode Ignazio börjar se trött ut nu.

Romagnoli: 2,5 – Gjorde det bra idag och höll koll på spelarna i boxen samtidigt som han var den enda i backlinjen idag som vågade slå de längre bollarna. Samspelet med Caldara fungerade oväntat bra för att vara första matchen tillsammans i Milan tröjan, kunde varit bättre i man mot man spelet.

Caldara: 2,5 – Gjorde det precis som Romagnoli bra idag och den långsamma inslussningen av Gattuso underlättade för honom idag.

Bakayoko: 2,5 – Var riktigt bra idag och vann boll samtidigt som han spelade bollen rätt hela tiden i princip och var ett offensivt hot. Måste dock ta sista stegen även om det är jobbigt ibland.

Bertolacci: 1,5 – Helt osynlig idag och tillförde ingenting, besvikelse.

Mauri: 2,5 – Rivig och sprallig, Mauris insats idag var fantastisk som innehöll fina brytningar och vackra passningar.

Borini: 1,5 – Hans mottagningar idag var katastrofala och hans tekniska förmåga är under all kritik. Brände 2-3 fantastiska lägen.

Higuain: 2,5 – Är en del av speluppbyggnaden och tillför mycket till själva spelet, fantastiskt mål på ett riktigt Pipita sätt! Brände några lägen och det sänkte betyget. Redaktionens MOTM.

Castillejo: 2,5 – Hade mindre ytor i första halvlek och var helt vilse under stora delar av första halvleken men så fort de större ytorna öppnades upp under andra halvlek visade Castillejo sina kvaliter där han gjorde ett riktigt bra jobb.

Avbrytare:

Calhanoglu: – Spelade för kort tid för att kunna bedömas.

Halilovic: – Spelade för kort tid för att kunna bedömas.

Kessie: 2,5  – Kommer in och gör det han ska göra, löper som vanligt och spelar boll. Slog ett par längre bollar som man oftast inte ser Kessie slå.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen