Commisso: “Förhandlingarna fortsätter”

Tidigare idag kom uppgifter att förhandlingarna med den amerikanske miljardären Rocco Commisso ska ha avbrutits och att Yonghong Li bestämt sig för att behålla klubben. Detta förnekar nu Commisso själv och menar att förhandlingarna pågår fortfarande.

– Förhandlingarna angående köpet av Milan fortsätter, trots de komplicerade privata samtalen orsakat av den konstanta närvaron av ett sändebud.

– Milan har vunnit Champions League sju gånger och har en tradition samt historia av att vinna och betyder otroligt mycket världen över. De förtjänar inte att behandlas på detta sättet.

– Jag kommer att stänga affären, men endast på mina villkor. Men tillåt mig att vara tydlig, jag vill först och främst ha en bindande överenskommelse. Jag kommer aldrig acceptera minoritetsrollen. Klubben måste tillhöra mig för att jag tror att jag kan sköta klubben och få den tillbaka till toppen.

– Om jag kan tänka mig att köpa en annan klubb? Nej, Milan är Milan. De har en tradition som väldigt få italienska och internationella klubbar kan skryta om.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen