Spelarna som kan anlända och lämna i sommar

Det börjar närma sig sommar vilket även betyder att sillyseason drar igång ute i Europa. I denna artikel har vi samlat de senaste ryktena angående spelare som kan anlända samt spelare som förväntas lämna Milan.

 

Spelare ut:

Donnarumma – Den unge målvakten har sedan i vintras ryktats lämna Milan efter den turbulenta sommaren ifjol och nu under hösten. Efter tabbarna i Coppa Italia och nu senast mot Atalanta har dessa rykten blivit starkare och starkare. Intresse för 19-åringen finns det gott om då PSG ska ha visat störst intresse men även andra klubbar så som Liverpool. Prislappen sägs ligga runt 60 miljoner euro.

Bonaventura – Italienaren har varit en av Milans bästa spelare de senaste åren och ska nu ha dragit på sig intresse från flertalet klubbar. Arsenal, Dortmund, Roma och Juventus ska vara på jakt efter mittfältaren men den gamla damen från Turin ska vara särskilt intresserade. Tränare Massimiliano Allegri ska personligen ha uttryckt till Juve-ledningen att han vill värva Bonaventura i sommar. Milan ska ha satt en prislapp på cirka 30 miljoner euro.

Abate – Det ser ut som att Abate kommer att lämna de rödsvarta efter att ha spenderat 9 år i klubben. MLS ser ut att bli hans nästa destination.

Kalinic – Ja någon supersäsong blev det inte direkt av Kalinic i Milan-tröjan och därför ska ledningen vara redo att sälja kroaten i sommar. CSKA Moskva och en del tyska samt kinesiska klubbar ska ha visat intresse. Milan ska ha satt en prisslapp på 25 miljoner euro, samma summa som man köpte in honom för förra året.

André Silva – Den unge portugisen värvades in för dyra pengar i somras men har inte fått sitt genombrott alls i Milan. Wolverhampton och Monaco ska vara redo att öppna plånboken och köpa anfallaren. Prislappen ligger på cirka 35 miljoner euro.

Suso – Enligt Sky Italia finns det en chans att spanjoren kan lämna i sommar då det finns en utköpsklausul i hans kontrakt på 40 miljoner euro. Skulle någon klubb vilja aktivera den finns det ingenting Milan kan göra för att stoppa en flytt. Spelarens vilja går dock först så vill Suso inte flytta så flyttar han inte, detta har han även uttryckt tidigare under säsongen.

Bacca – Colombianen Carlos Bacca som är på lån i Villarreal ser ut att köpas loss av den spanska klubben i sommar. Milan fick 2,5 miljoner euro för lånet och en köpoption följde med på 15 miljoner euro.

Vid en försäljning av dessa spelare kan Milan få ihop en summa på cirka 190 miljoner euro.

Spelare in:

Ny anfallare – Milan är ute efter en ny anfallare och en hel del har ryktats till de rödsvarta. Dzeko, Cavani, Zaza, Belotti, Lacazette och Falcao har alla kopplats ihop med de rödsvarta. Vem det blir återstår att se.

Baselli Torino-mittfältarens agent befann sig på Casa Milan tidigare i veckan för att diskutera hans klients framtid.

Ruben Neves – Den 21-årige mittfältaren har stått för en fin säsong i det engelska laget Wolverhampton. Hans agent Jorge Mendes som förövrigt är Andre Silvas agent ska ha erbjudit spelaren till Milan. Ett möte mellan klubbarna ska äga rum inom kort där man kommer att diskutera både Neves och Silva.

 

Källor: Sky Italia, calciomercato.com, footballitalia.net.

 

 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen