Mirabelli: “Vi kommer köpa spelare av hög kvalité”

Efter gårdagens 5-1 vinst mot Fiorentina talade sportdirektör Mirabelli till MilanTVs mikrofoner angående det kommande transferfönstret.

– Vi har inte tagit emot några bud på Donnarumma och han har inte nämnt att han vill lämna. Han är en viktigt tillgång för oss. Vi vill behålla honom i många år. Om han kommer till oss och berättar att han vill lämna måste vi hitta en klubb som är redo att möta våra krav.

– Vi har gjort noggranna val det senaste året och därför har Milan det yngsta laget i Italien. Vi ville bygga en stabil grund men nu måste vi göra andra saker. Vi måste värva rätt personer för att nå nya mål. Vår idé är att värva en mittfältare, en ytter och en grym anfallare så att vi kan höja nivån i laget.

– Cutrone kommer definitivt att stanna medans Bacca kommer att återvända i sommar. Vi kommer dock att fundera kring en försäljning av två anfallare.

– Vi kan inte göra några chansningar under detta transferfönster, vi måste göra säkra värvningar därför kommer vi köpa spelare av hög kvalité. Efter att vi köpt flera spelare förra sommaren har vi en stabil grund och därför kan vi göra mindre förändringar. Hur många spelare som kommer att anlända beror på beslutet från UEFA.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen