Fassone: “Förstärkningarna kommer att komma oavsett vad UEFA beslutar”

Efter fredagens styrelsemöte talade VD Marco Fassone till MilanTVs mikrofoner där han förklarade vad som diskuterats under mötet. Här är de viktigaste kommentarerna från den långa intervjun.

Anledningen till detta styrelsemöte var att godkänna våra konton för det gångna kvartalet. Analysen för detta kvartalet har varit bra och positiv.

– Vi diskuterade även UEFA, ökningen av kapital och andra mindre problem. Den totala ökningen av kapital når upp till 40 miljoner euro, 10 miljoner plus 30 till.

– Det är återbetalningen av holdingbolagets lån som är komplicerat medans återbetalningen av Milans skuld är mycket enklare.

Tidigare i veckan nekade UEFA Milans förlikningsavtal och därför riskerar man nu böter, trupprestriktioner eller i värsta fall att man utesluts ur Europa League.

– UEFAs beslut är inte slutgiltigt. Om Milan utesluts ur Europa League skulle det innebära en minskning i intäkter, vilket kommer att påverka sommarens transferbudget.

– Jag har försökt att vara väldigt tydlig och ärlig med fansen, oavsett vad UEFA beslutar kommer vi att förstärka laget. Vi kommer inte att köpa tio nya spelare men två eller tre, hur mycket vi kan betala för dessa spelare kan jag inte säga just nu.

 

Läs hela intervjun med Fassone här

 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen