GdS: Milan missnöjda med Mirabelli

Enligt uppgifter från La Gazzetta dello Sport skall Milan vara missnöjda med sportchef Massimilano Mirabellis arbete det senaste året. Det skall till och med ha gått så långt att man är redo att ersätta italienaren. 

Mirabelli var en av huvudfigurerna i somras när Milan spenderade runt 250 miljoner euro på transfermarknaden. Men alla verkar inte helt nöjda med hans insatser och enligt Gazzetan är Elliot samt kineserna och däribland president Yonghong Li en av dem. Milan har haft en tuff säsong och att värva elva nya spelare till truppen visade sig inte vara ett genidrag.

Milan har nu tänkt ut två scenarion där man antingen värvar en till sportchef som skall samarbeta med Mirabelli i fortsättningen eller att helt enkelt sparka 48-åringen och värva in en ersättare. De tänkta namnen är då Walter Sabatini (som nyligen lämnade Inter och tidigare varit i Roma), Napolis Cristiano Giuntoli och Monacos Michael Emenalo. Även tidigare Milan-direktören Ariedo Braida (nu i Barcelona) har nämnts i diskussionerna. Enligt uppgifterna har ett möte mellan Sabatini och Milan ägt rum i London.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer