Redaktionens spelarbetyg: Genoa – Milan

Startelva

G Donnarumma: 2,5 – Trots att Genoa hade ganska många bra lägen behövde Gigio nästan inte göra några ingripanden. Svårt att betygsätta.

Borini: 2,5 – Spelade på ännu en ny position och gör det bra. Med tanke på att han i grunden är en offensiv spelare förväntades mer anfallslust. Skötte sig bra bakåt.

Bonucci: 2,5 – Idag var försvarsspelet lite svajigare än vad vi har vant oss vid. Men att laget höll nollan beror mycket på lugnet i mittlåset.

Romagnoli: 3 – Spelar sin bästa fotboll i karriären just nu. Börjar växa ut till försvarsgeneralen alla hoppades på när han värvades in. Visade inte upp samma förmåga att vara på rätt plats som han gjort tidigare under året.

Rodriguez: 2 – Börjar bli en långsammare version av Abate. Får aldrig till sina inlägg och spelar ofta bollen i sidled eller bakåt. Stabil försvarsinsats.

Kessié: 2 – Måste hitta ett sätt at tinte falla ur matcherna. Blir ofta osynlig i stora delar av matcherna.

Biglia: 2,5 – Gjorde det man kan förvänta sig av en bollsäker regista. Skulle behöva höja passningstempot för att få igång det offensiva spelet.

Bonaventura: 1,5 – Visade inte upp sig från sin bästa sida. Kom aldrig in i matchen och bidrog inget offensivt. Om Milans offensiv ska funka behöver han höja sig.

Suso: 3 – Kan framstå som egoistisk och slarvig. Men när han behövs som mest är han där med det perfekta inlägget och Milan går hem med tre poäng. Redaktionens MOTM.

Kalinic: 1,5 – Har ett skott som är ganska farligt men resten av matchen är han osynlig. Att han står så högt i alla tränares ögon är ett mysterium.

Calhanoglu: 2 – Var ganska aktiv men kvalitén på aktionerna höll inte någon särskilt hög nivå idag.

Avbytare

Cutrone: 2 – Kom in tidigt i andra halvlek men lyckades inte sätta sin prägel på matchen. Var nära några gånger men lyckades inte hela vägen.

André Silva: – Spelade för kort tid för att betygsättas. Men får ett grattis från redaktionen för sitt fantastiska första ligamål.

Calabria: – Spelade för kort tid för att betygsättas.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer