Redaktionens spelarbetyg: Roma – Milan

Startelva

Donnarumma: 3 – Gör flera bra ingripanden men han känns osäker i spelet med fötterna.

Calabria: 4,5 – En av de bästa spelarna i Milan just nu. Felfri i försvarsspelet en mot en. Fröjdig offensivt. Med tanke på avslutet var det svårt att tro att det var hans första mål för Rossoneri.

Bonucci: 4 – Sköter de mesta av uppspelen och gör det oftast bra. Få misstag i försvarsarbetet.

Romagnoli: 4,5 – Står rätt hela tiden idag. Gör ett flertal viktiga brytningar och är helt dominant i och runt Milans straffområde. Vilken insats att fira sin hundrade match för Rossoneri. Redaktionens MOTM.

Rodriguez: 3 – I ett fantastiskt försvarande Milan var Rodriguez svagast idag. Hade flera farliga felpassningar som fick räddas upp av hans lagkamrater.

Kessié: 3 – Hade en anonym första halvlek. I andra halvlek visar han sig mer offensivt. Gör en viktig löpning och tillbakanick vid det första målet.

Biglia: 3 – Fick jobba sig in i matchen. Började svajigt men blev bättre och bättre ju längre matchen led.

Bonaventura: 3 – Var inte samma offensiva kraft som man är van vid men liksom resten av laget jobbade han starkt i försvarsspelet. Hade en del slarviga bolltapp.

Suso: 3,5 – Hade svårt att ta sig loss i första halvlek. Höjer sig rejält i andra och slår ett patenterat inlägg som Cutrone kan stöta in.

Cutrone: 4 – Personifierar dagens Milan. Ständigt kämpande och hjälper resten av laget. Lyckas dessutom stöta dit 1-0 med en läcker klack.

Calhanoglu: 3 – Gör mycket bra men blir ofta lite för ivrig när han ska ta de avgörande besluten.

Avbytare

Kalinic: 3 – Kommer in och gör 20 minuter som är bättre än resten av hans tid i Milan-tröjan. Läcker framspelning till Calabria.

Borini: – Spelade för kort tid för att betygsättas.

Montolivo: – Spelade för kort tid för att betygsättas.