Uppgifter: Milan funderar på att ta tillbaka Montella

Tidigare under dagen blev det bekräftat att Milan avslutar sitt ritiro. Träningslägret fick dock inte den önskvärda effekten då förlusten mot Atalanta var Milans andra raka nollpoängare i ligan. Gattuso har haft en väldigt tuff start på sitt nya jobb, och nu rapporteras det att Milans ledning funderar på att ta tillbaka Montella.

Montella fick sparken i förra månaden och ersattes av dåvarande Primavera-tränaren Gattuso. Med fyra poäng på fyra matcher, mot på pappret överkomliga motstånd, riskerar Gattuso att möta Montellas öde såvida inte resultaten förbättras i de kommande två matcherna. På onsdag ställs de rödsvarta mot Inter i Coppa Italia, och på lördag mot Fiorentina i ligaspelet.

La Stampa skriver att Gattuso mycket väl kan sparkas vid förlust i onsdagens derby. I och med att Montella fortfarande har ett kontrakt med Milan, menar tidningen att han kan återvända till tränarposten om Gattuso sparkas.

Att ta tillbaka en tränare som avskedats är inte särskilt ovanligt i Italien eftersom deras kontrakt sällan upphör vid avskedandet.

 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen