Redaktionens spelarbetyg: Milan – HNK Rijeka

Donnarumma: 2 – Stabil matchen igenom och väldigt nära på att rädda både friläget och straffsparken.
Musacchio: 2,5 – Dräller med bollen första halvleken, men spelar upp sig i andra. Gör sitt första Milanmål.
Bonucci: 1,5 – Gör en fin match fram till minut 83 och är enormt viktig för Milans uppspelsfas, men bjuder Rijeka på deras 2-1 mål. Redan stått för lika många tabbar som Baresi och Maldini under hela deras Milankarriärer. Måste skärpa sig och höja nivån.
Romagnoli 1,5 –
Likt Bonucci står han för en stabil insats, men agerar sen fullkomligt bedrövligt vid straffsituationen. Hjärnsläpp.
Abate: 2 – Sköter sig utmärkt i defensiven, men tillför inte mycket offensivt.
Kessié: 1,5 – Många höjde på ögonbrynen när dem såg att Kessie skulle starta. Behövde och borde ha fått vila denna match. Trött.
Locatelli: 2 – Gjorde sitt jobb på mittfältet i det tysta. Bra att han får speltid.
Calhanglou: 2 – Gick ut i halvlek, stod för en ganska så anonym insats.
Borini: 2,5 –
Hade mycket yta på sin kant som han kunde ha utnyttjat bättre.  Sliter som vanligt och står för en underbar assist som avgör matchen. Bra rotationsspelare.
Cutrone: 3 – Sliter och löper matchen igenom. Avgör med en fantastisk lobb i slutminuterna. Pippo-känslor!
Silva: 3 – Totti på läktaren hoppas väl att Montella fortsätter rotera på söndag mot Roma för att en sak är säker: Silva ska starta. Löpstark, snabb och teknisk. Klassmål. Matchens lirare tillsammans med sin unga anfallskollega.

Avbytare:

Suso : Spelade för kort tid för att bedömas.
Bonaventura 2,5:
Piggt inhopp av Jack. Vill ha mycket boll och driver den framåt. Ett steg i rätt riktning.
Mauri 2:
Får lite speltid, gör inget större väsen av sig.

Montella 2,5: Fått utstå mycket kritik på sistone, men coachar laget på ett bra sätt idag. Går över till en fyrbackslinje i defensiven ca 20 minuter in i matchen för att stänga högerkanten, där Rijeka faktiskt förvånade och hotade Milan. Kan inte belastas för de individuella misstagen. Lite andrum inför den viktiga matchen mot Roma på söndag.