Cutrone: “Jag måste behålla fötterna på jorden”

Patrick Cutrone har varit ett stort utropstecken i inledningen av säsongen och nätat inte mindre än fyra gånger på sex tävlingsmatcher (plus två assist). Som resultat av detta blev han uppkallad till U-21 landslaget och på presskonferensen inför matchen mot Slovenien talade anfallaren om sitt genombrott. 

– Jag vill alltid vara med och bidra oavsett om det är match eller träning. Montella har lärt mig mycket, han ger mig tips om hur man ska röra sig som en anfallare och hur man positionerar sig utanför straffområdet.

– Jag har alltid velat nå detta mål och jag befinner mig i en dröm just nu, jag hoppas att jag kan fortsätta som jag har startat. Tränaren har förtroende för mig, liksom mina lagkamrater och jag hoppas att jag kan återgälda det.

– Transferfönstret (Milan har beslutat att behålla 19-åringen)? Jag ville ha speltid, men jag visste också att klubben hade det slutgiltiga ordet. Jag hade endast fokus på att träna hårt och att ge allt på planen. Om jag inte hade fått speltid här så skulle gärna ha lämnat på lån, men nu ligger mitt fokus på Milan.

– Jag vill vinna troféer, det är en dröm för alla fotbollsspelare. Jag måste behålla fötterna på jorden och ta en match i taget. Milan har en bra trupp nu med många nya spelare, inom sin tid så kommer vi att visa våra kvalitéer. Vad som skulle göra mig glad? Att vinna Scudetton!

 

 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen