Paletta och Kucka lämnar i sommar?

På grund av alla nyförvärv tvingas Milan även rensa i truppen. Två spelare som inte ingår i Montellas planer är Gabriel Paletta och Juraj Kucka. Mittbacken har främst kopplats ihop med Torino, medan Kucka närmar sig turkiska Trabzonspor.

Paletta har länge ryktats vara väldigt nära en övergång till Torino, men så är inte fallet enligt spelarens agent.

– Jag anlände precis till Italien och jag vet inte vem som ligger bakom dessa rykten, sade agenten Martin Guastadisegno till calciomercato.it.

– Det finns ingen deal, inget treårs-kontrakt med Torino. Jag hörde från Petrachi (Torinos sportdirektör) för 15 dagar sedan, och vi kom överens om att lämna förhandlingarna åt sidan tills jag återvänt, men inget beslut togs.

Agenten bekräftar däremot att den 31-årige mittbacken är missnöjd med sin situation i Milan.

– Paletta är inte nöjd med sin situation, och jag vill klargöra att jag är den enda personen som kan tala å Palettas vägnar.

Vad gäller Juraj Kucka, en spelare som stundtals fått mycket beröm av Milan-fansen, är en flytt till Trabzonspor aktuell. Enligt både Sky Sport Italia och Sportitalia befinner sig Milan just nu i förhandlingar med den turkiska ligasexan. Parterna är ännu långt ifrån överens, men nya samtal förväntas äga rum inom snar framtid.

Även Torino är intresserade av att värva den 30-årige mittfältaren från Slovakien.

 

 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen