OFFICIELLT: Milan förlänger med Donnarumma – och värvar brodern

Efter mycket om och men är det nu tillslut officiellt att Gianluigi Donnarumma förlänger sitt kontrakt med Milan. Samtidigt meddelar de rödsvarta att även storebror Antonio är klar för klubben.

Donnarummas vara eller icke vara i Milan har varit ett av de mest omtalade samtalsämnena sedan den gångna säsongen tog slut. För några veckor sedan gick klubben officiellt ut och bekräftade att 18-åringen och agenten Mino Raiola inte hade för avsikt att förlänga spelarens kontrakt med Milan, vilket väckte heta känslor hos supportrar runt om i världen. Sedan dess har turerna i media varit många och mot slutet har det istället lutat mot att italienaren stannar i Milano-klubben. Nu går Milan officiellt ut och meddelar att så är fallet.

Målvakten har skrivit på ett nytt kontrakt som sträcker sig till juni 2021, med en rapporterad årslön på 6 miljoner euro. Samtidigt är det även klart att klubben värvar supertalangens storebror Antonio Donnarumma som rapporteras få ett kontrakt värt 1 miljon euro per säsong.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen