Nästa supervärvning – Aubameyang/Belotti?

Leonardo Bonucci är så gott som klar, men Milan-presidenten Yonghong Li har inte spenderat färdigt ännu. Milan tänker värva ytterligare en anfallare, och ska ha riktat in siktet på Aubameyang/Belotti, uppger bland annat Sportitalia och Tuttosport

De senaste dagarna har Andrea Belotti-ryktet tagit fart igen. Transferexperten Alfredo Pedullà påstår att Milan vill erbjuda 60 miljoner euro + Niang + Paletta (eller Zapata) för Torinos anfallare. Det faktum att Belotti är en Milan-supporter sedan barnsben hade underlättat en eventuell affär. 23-åringens utköpsklausul ligger på 80 miljoner euro, dvs. lika mycket som Dortmund kräver för Pierre-Emerick Aubameyang. Gabonesen är alltjämt de rödsvartas förstaval.

I italiensk media spekuleras det även huruvida det finns något samband mellan Bonucci-affären och en eventuell värvning av Belotti. Bonuccis 5-årige son, Lorenzo, är nämligen en stor beundrare av Belotti. De två spelarna fått en ”connection” i samband med kommunikation via sociala medier. Blir de lagkamrater i Milan?

En annan anfallare som finns på radarn är Nikola Kalinic. Dessa förhandlingar har dock lagts på is eftersom Milan-ledningen prioriterar Aubameyang och Belotti, i just den ordningen. Kroaten har i alla fall lämnat Fiorentinas träningsläger och begärt en försäljning då han vill till Milan.

 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen