Donnarumma: “Jag ville aldrig lämna – jag ber om ursäkt till fansen”

Igår gjordes det officiellt att Gianluigi Donnarumma förlänger sitt kontrakt med Milan samt att hans bror, Antonio värvas in från grekiska Asteras. Idag höll man en gemensam presskonferens där Gigio talade till media angående allt drama med mera. 

Gianluigi Donnarumma

– Jag är väldigt glad och stolt över att få vara hos Milan. Jag hade aldrig några tvivel angående en förlängning, jag är ledsen för fansens skull. Jag vill passa på att be om ursäkt, jag ville aldrig göra de något illa.

– Fansens protester? Sakerna som hände gjorde mig ledsen men jag kommer alltid att vara ett stort Milan fan. Jag tackar dem för deras kärlek de gett mig de senaste två åren.

– Vi har satt stora mål inför nästa säsong, vi vill tillbaka till Champions League. Min bror Antonio? Jag har hört mycket sägas om honom som jag inte tyckte om. Fassone och Mirabelli ville verkligen ha honom.

Fassone

– Det är svårt att ta så pass stora beslut när man endast är 18 år och vi har alla gått igenom detta. Vi är din familj, vi kommer att glömma allt detta i sinom tid. Gigio kommer att stanna hos oss fyra år till. Han bestämde sig för att lita på klubben och ledningen vilket bevisar att han tror på Milans projekt. Jag är stolt över att vi kom överens, Gigio är en riktig toppspelare.

Mirabelli 

– Det var jag efter en teknisk utvärdering som jag bestämde att vi skulle värva Antonio Donnarumma. Gigio sa alltid att till oss att han ville stanna.

– Det finns inga vinnare eller förlorare, vi gjorde det som krävdes. Jag uppskattar verkligen Antonio och är glad att presentera honom.

Antonio Donnarumma

– Jag vill tacka Dr.Fassone och direktör Mirabelli, jag är jätteglad över att få vara här med min broder.

 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen