De Sciglio: “Jag lämnar klubben som har varit mitt hem”

Igår blev det officiellt att Mattia De Sciglio byter klubb från Milan till Juventus. Tidigare idag släppte ytterbacken ett känslosamt inlägg på sitt officiella Instagram-konto. 

– Det är svårt att hitta rätt ord för att kunna beskriva vad jag känner just nu. Jag lämnar klubben som har varit mitt hem i nästan 16 år. Idag stängs en viktig del av mitt liv, där jag har upplevt känslor som kommer att finnas kvar för evigt i mitt hjärta. Jag vill tacka Milan för att de har fått mig att växa, drömma och gav mig chansen att få bära tröjan. Det var en ära. Jag vill tacka Berlusconi, Galliani, den nya ledningen, alla tränare jag har haft från ungdomssektionen till A-laget, alla lagkamrater jag har delat omklädningsrum med, ledarstaben och all personal på Milanello. Jag kände mig som hemma varenda dag och saknade aldrig någonting. Jag vill tacka alla supportrar som alltid har stöttat mig, visat sin tillgivenhet och fått en att känna sig viktig, på gott och ont. Jag vill förtydliga att jag har alltid gjort mitt absolut yttersta och uppträtt professionellt, korrekt och respektfullt.

– Nu är det tid för en förändring och att ta sig an ett nytt äventyr: Jag är väldigt glad och hedrad att få möjligheten att spela i Juventus. Jag kommer att göra mitt yttersta för att återbetala förtroendet från klubben och vinna respekten från mina nya lagkamrater och särskilt från supportrarna som har välkomnat mig med stor värme. Jag kan inte vänta på att få starta!

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen