Conti: ”En ära att bära Milan-tröjan”

Andrea Conti har skrivit på ett femårs-avtal med Milan. 23-åringen, som var bland Europas målfarligaste försvarare förra säsongen, intervjuades idag av Milan TV. Läs vad nyförvärvet hade att säga.

– Jag vill skicka en hälsning till alla fans och tacka dem för kärleken som de har visat mig de senaste dagarna. Jag är verkligen glad över att få vara här. Det är fantastiskt.

– Det kommer att vara en ära att bära denna tröja. Så fort jag kände till om Milans intresse bestämde jag mig omedelbart för att jag ska spela för dem. Det var en lång förhandlingsprocess, men det slutfördes på bästa möjliga vis. Jag vet att klubben kämpade för att värva mig, och jag ska försöka återbetala förtroendet. Att bära Milan-tröjan har varit en barndomsdröm så jag längtar tills jag får spela.

– Jag är riktigt taggad över att få spela ute i Europa. Jag har några dagars semester kvar, men jag är verkligen taggad. Milan har varit utanför Champions League alldeles för länge och förtjänar att vara tillbaka inom snar framtid.

 

 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen