Bonucci: “Vi ska ta Milan tillbaka till toppen”

Idag blev Bonuccis flytt från Juventus till Milan officiell. Vid offentliggörandet passade mittbacken på att skriva ett långt inlägg på sitt Instagram-konto.

– När du tänker på Milan, så tänker man på klubbens historia, alla mästare som har burit på dessa kända färger. Jag tänker på Baresi, Costacurta, Maldini, Nesta och Tassotti. Jag beundrar dem för vad de har bidragit med till fotbollen och till den här klubben. De är legendarer.

– När jag anländer idag börjar jag skriva en ny sida i Milan-historien och i min karriär. Utmaningen börjar nu, ett nytt äventyr startar tillsammans med kamrater som är lika hungriga som mig på att vinna.

– Jag skulle vilja tacka hela laget, Fassone, Mirabelli och Montella, som har stöttat mig. Jag har blivit välkomnad med värme från supportrarna och det gör mig ännu mer förpliktad att jobba hårt, tillsammans med resten av truppen, för att försäkra att denna entusiasm fortsätter och växer under säsongen. Vi ska jobba hårt för att vinna och ta AC Milan tillbaka till toppen i italienska och europeiska turneringar.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen