Aubameyang fortfarande en möjlighet?

Milan har redan värvat två spelare från Bundesliga (Rodriguez & Calhanoglu), men det kan anlända ännu fler, sade sportdirektören Mirabelli under en Milan-presskonferens igår. Enligt La Gazzetta dello Sport har de rödsvarta ännu inte gett upp hoppet om Dortmund-anfallaren Pierre-Emerick Aubameyang. 

Det finns fortfarande utrymme för en ”stjärnvärvning” i sommar har ledningen sagt. Modric? James? Snarare Aubameyang, om man ska tro på Gazzettan. Anfallaren har länge varit aktuell för Tianjin Quanjian, men affären har inte slutförts. Problemet är att det kinesiska fotbollsförbundet försöker begränsa klubbarna när det kommer till utländska värvningar. Den kinesiska klubben har fram till nästa fredag på sig att slutföra övergången. Skulle affären spricka så kan Aubameyang hamna i Milan istället.

Vad gäller Nikola Kalinic vill Milan inte erbjuda mer än 20 miljoner euro, medan Fiorentina fortfarande kräver 30 miljoner euro. Aubameyang, som var en del av Milan mellan 2007-2011, hade kostat åtminstone 50 miljoner euro. Under den gångna säsongen var 28-åringen en av de absolut målfarligaste anfallarna i Europa. Gabonesen noterades för totalt 40 mål & 5 assists på tävlingsmatcher.

 

 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen