Fassone: “Vi blev förvånade – vi hade hoppats bygga laget kring Donnarumma”

Gianluigi Donnarumma förlänger inte med Milan. Beskedet kom som en chock för både supportar och representanter för klubben. Det här är vad Marco Fassone hade att säga när han offentliggjorde 18-åringens beslut.

– Istället för att gå ut med ett pressmeddelande föredrog jag att uppdatera er direkt om mötet jag hade med Mino Raiola för några minuter sedan. Raiola informerade oss om att Donnarumma har tagit ett slutgiltigt beslut att inte förlänga sitt kontrakt med Milan. Det är ett beslut taget av spelaren.

– Jag vill påminna er alla att för tio dagar sedan presenterade Mirabelli ett erbjudande till spelaren, ett erbjudande som var ännu större än det som rapporterats i media. Spelaren övervägde erbjudandet både ur ett ekonomiskt, tekniskt och proffesionellt perspektiv, och meddelade oss att han inte önskar förlänga sitt kontrakt. Därför kommer hans tid i Milan vara över den 30 juni 2018.

– Vi blev förvånade eftersom vi hade hoppats att Donnarumma skulle vara målvakten som tog Milan in i framtiden, och som vi kunde bygga laget omkring. Vi litar på att vi kan göra vårt bästa. Självklart lämnar det här beslutet en bitter eftersmak, men nu måste både vi och Milan blicka framåt.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen