Donnarumma: “Milan är mitt hjärtas lag”

Det har varit mycket rykten kring Donnarummas framtid i media senaste veckorna där man sagt att han kan både lämna och stanna i Milan. Hela intervjun med CQ Italia släpptes idag och 18-åringen säger själv att han vill stanna. Läs hela hans intervju här. 

– Milan-direktörerna är nya och vi måste lära känna varandra. Vad jag prioriterar vet alla redan om, men det är endast rättvist att mina intressen är representerad på bäst sätt. Som människa skulle jag vara väldigt glad om min broder Antonio var här med mig, jag saknar honom, hans råd och skämt.

Milan – Sassuolo

– Det var en stor chock när jag fick reda på att jag skulle starta. Jag ringde min familj på en gång. Jag var även nervös men mina lagkamrater stöttade mig. Diego Lopez var alltid snäll mot mig men från och med då började han sitta på bänken.

Juventus – Milan (2-1 i Coppa Italia)

– En halvtimme efter matchen kom Dybala och letade efter mig. Han närmade sig med ett leende och gav mig en high-five. Han var schysst som väntade, som vi alla vet var jag förbannad efter matchen. “Nu står det 1-1” sa han till mig.

–  Den bästa stunden i mitt liv var just när jag räddade Dybalas straff i Doha. Det var en otrolig känsla att få vinna Suppercoppan med mitt hjärtas lag Milan. Jag kramade om mina lagkamrater hela eftermiddagen precis som jag gjorde efter att vi kvalificerade oss till Europa League. Tanken av att spela på torsdagar ute i Europa är väldigt spännande. Det är en chans för mig att kunna utvecklas ännu mer.

– Min framtid? Jag har ett stort band till Milan. Jag är lugn därför att alla parter vet min önskan. Jag söker efter en stor lägenhet i centrala Milano där mina närmsta vänner och familj får plats.

 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen