Montella: “Roma spelade bättre och förtjänade att vinna”

Efter gårdagens förlust mot Roma talade tränare Vincenzo Montella till MilanTV. Det här är vad italienaren hade att säga.

– Det första målet kom oväntat efter fint spel av Roma. Jag gratulerar Spalletti och hans spelare. De spelade bättre och förtjänade att vinna. Vi gav dock aldrig upp, och vi tryckte hårt på gaspedalen efter vårt 2-1-mål. Tyvärr släppte vi in ett mål på en fast situation direkt efteråt. Även där var Roma bättre än oss. Vi har inte speciellt långa spelare, men framtill idag (läs igår reds anm.) har vi gjort det bra på fasta situationer. Vi kunde dock inte stoppa Roma som har spelare som Dzeko, Manolas, De Rossi och Juan Jesus.

– Nu måste vi koncentrera oss på våra mål, vår entusiasm, vår vilja och vår nästa match för att studsa tillbaka och göra oss redo för strid mot Atalanta. Nästa vecka kommer bli mycket viktig. Vi måste spela hem åtminstone sju poäng, och det är inte säkert att det räcker med det. Mot Atalanta måste vi spela med hunger och vilja, men utan att tappa fattningen och riskera att spela klart matchen med tio man. Vi måste kontrollera våra nerver och spela med hjärtat.

– Donnarumma gjorde ännu en bra match. Det är ingen överraskning, men det är synd att vi inte kan få med oss ett positivt resultat efter hans fantastiska prestation. Han har fortfarande stort utrymme att utvecklas.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen