De Sciglio lämnar Milan?

Efter en lång tid av rykten hit och dit ser det nu ut som att Milans ytterback Mattia De Sciglio lämnar klubben. Under ett möte på Casa Milan under gårdagen skall 24-åringen ha uttryckt sin vilja att lämna. 

Igår sågs Mattia De Sciglio utanför Casa Milan där han enligt uppgifter skall ha haft ett möte med Fassone och Mirabelli tillsammans med sina agenter. Mötet skall ha pågått i en timme och under mötet uttryckte ytterbacken enligt Sky Sport Italia sin önskan att lämna Milan. MilanNews.it påstår å andra sidan att något beslut inte skulle ha tagits under mötet, men att det troligaste är att han lämnar i sommar.

Den senaste tiden har De Sciglio gått igenom en tuff tid, där han inte bara blivit kritiserad och utbuad av supportrar under match, utan också blivit attackerad av Milan-supportrar utanför San Siro. Sedan tidigare har Juventus ryktats vara intresserade av italienaren, men Milan vill helst sälja honom utomlands. En ersättare till De Sciglio som gjorde sin debut för klubben säsongen 2011/12 har enligt uppgifter redan hittats då Wolfsburgs Ricardo Rodriguez skall vara så gott som klar för en flytt till Milano.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen