Redaktionens spelarbetyg: Pescara – Milan

Milan lyckades kryssa mot jumbolaget Pescara efter en svag insats. Här nedan kan ni se redaktionens spelarbetyg.

Donnarumma: 1.5 – Samtidigt som det kan ha varit en ganska elak pass så ska Donnarumma kunna kontrollera passningen bättre. Förutom det stora misstaget behövde målvakten inte ingripa speciellt ofta.

Calabria: 2.5 – Jobbar stenhårt i försvaret och i lyckas lunka upp i det offensiva. Står även för ett par riktigt läckra inlägg under matchens gång.

Paletta: 1.5 – Usel pass som skulle resultera i självmål av italienaren. Den rutinerade försvararen ska veta bättre och inte passa mot målet i dessa situationer.

Romagnoli: 3 – Står för den bästa insatsen i försvaret och lyckas pricka stolpen i slutskedet av matchen. Dagens MOTM.

Vangioni: 2 – Står för ett par defensiva missar i försvaret under matchens gång men kompenserar det med sitt hårda slit och viktiga brytningar.

Pasalic: 2.5 – Nätar återigen för sitt Milan men har en tendens till att försvinna under matchen. Jobbar dock på i 90 minuter.

Sosa: 1.5 – Absolut inte lika het som argentinaren har varit under de senaste matcherna. Passningarna satte inte som dem skulle och mittfältaren kunde vara lite nonchalant i vissa situationer.

Mati: 2 – Försöker med mycket på mittfältet men lyckas inte stå för något riktigt märkvärdigt i dagens match. Står annars för en godkänd insats.

Ocampos: 1.5 – Helt under isen! Usel insats av argentinaren som inte lyckades med något i dagens match. Har inte imponerat sen ankomsten till de rödsvarta.

Bacca: 3 – Stod bakom Milans enda mål i dagens match när han håller undan motståndaren på planhalvan för att senare frispela kollegan. Deltog i matchen och var pigg fram tills att han blev utbytt.

Deulofeu: 3 – Springer och springer och springer. Spanjoren fortsätter att briljera med sina löpningar och dribblingar. Kan dock ibland stå för ett par felbeslut.

Avbytare: 

Lapadula: 2 – Jobbade hårt i det offensiva men borde ha stått med i målprotokollet. Behöver vara mer dominant i sitt spel.

Locatelli: – Spelade för lite för att bedömas

Kucka: – Spelade för lite för att bedömas

Tränaren:

Montella: 1 – Italienaren stod för kanske den konstigaste uppvisningen i dagens match. Bytet på Bacca kom på tok för tidigt. Montella valde dessutom att byta in två defensiva mittfältare i form av Locatelli och Kucka när Milan jagade mål. Är det inte dags för Montella att testa spela både Sosa och Locatelli samtidigt?

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen