Milan utmanar Roma om ivorianen

Efter succésäsongen i Atalanta har Franck Kessie varit av intresse för flera av Europas toppklubbar. Roma har länge ryktats leda kampen om ivorianen, men enligt italiensk media utmanar Milan nu om spelarens underskrift.

20-årige Kessie har varit starkt bidragande till Bergamo-klubbens imponerande säsong, där man för tillfället innehar femteplatsen i Serie A framför lag som Milan, Inter och Fiorentina. Mittfältarens prestationer har inte gått obemärkt förbi i Europa, och flera av de största klubbarna har visat intresse för succémannen.

Det har tidigare rapporterats om att Roma ska vara överens med Atalanta om att värva Kessie för en summa på omkring 30 miljoner euro, men att spelaren själv inte är nöjd med lönen på 1,2 miljoner euro som huvudstadslaget erbjuder. Nu skriver både Corriere dello Sport och SportItalia att nyrika Milan klivit in i bilden, och är redo att matcha Kessies löneanspråk på två miljoner euro per säsong. Förutom de två italienska klubbarna har även Chelsea och Arsenal visat intresse.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen