Montella: “Jag är nöjd med segern och hur vi tog den”

Efter segern mot Cagliari pratade Milan-tränaren Vincenzo Montella med Sky Sports Italia. Han var nöjd med Rossoneris seger och hur de tog den, han var också glad över att Bacca  lyckades bryta sin långa måltorka.

– Vi startade matchen bra och tog kontroll på matchen genom ett stort bollinnehav, men vi kunde inte göra många djupledspassningar eftersom Cagliari var så lågt sittande och inte gav oss utrymme.

– Sedan blev vi lite för långa och Cagliari lyckades testa oss med ett par kontringar. I andra halvlek tappade vi lite intensitet, och riskerade lite mer då vi gick över till ett 4-2-4 system, jag är nöjd med segern och hur vi tog den.

– Grunden i spelet är redan lagd, vi måste bara få mer skott på mål och utmana våra motståndare mer i framtiden.

Det här var Milans första match 2017 och det fanns vissa som var oroliga över en ”baksmälla” efter Rossoneris vinst mot Juventus i Supercoppa Italiana.

– Grabbarna har tränat på mycket bra och varit fokuserade. Jag försökte sätta fokus på framtiden inte det som varit.

Bacca lyckades tillslut bryta sin långa måltorka genom att sätta dit segermålet i den 88:e minuten.

– Han har inte stressat upp sig och jag är glad över att han lyckades göra målet. Jag spelade som anfallare, så jag vet hur viktigt ett mål kan vara. Nu väntar jag bara på att Niang ska göra ett mål, han kommer göra det eftersom han har blivit bättre mentalt.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen