Pasalic agent: “Mario är förälskad i Milan”

Mario Pasalic agent har diskuterat sin klients situation i Milan med MilanNews. Agenten diskuterade om huruvida Pasalic vill stanna i Milan eller inte.

Den unge kroaten, som är på lån från Chelsea, hade i början av säsongen svårt att ta plats i Milan. De senaste matcherna har Pasalic fått chansen och han lyckades göra sitt första mål i den rödsvarta tröjan i matchen mot Crotone.

-Han är inne i en bra period tack vare Montella, som har gett honom självförtroende. Han har uppmärksammat att han har förbättrats fysiskt och valde att spela honom. Mario uppskattar det, han är väldigt glad i Milan och han är redan förälskad i klubben, staden och hela omgivningen.

-Han är glad att en ung tränare som Montella tränar honom, han har mycket att lära.

-Kommer han stanna permanent? Just nu vill vi inte diskutera det, vi får se vad som händer, just nu är det viktigt för honom att spela bra och att hjälpa laget.

-Han måste utnyttja alla möjligheter som Montella ger honom. Han måste fokusera på göra bra ifrån sig i Milan och sen får vi se hur vi gör med Chelsea i slutet av säsongen.

-Jag kan säga till dig att han är förälskad i Milan, det borde förklara vad Pasalic vill. Han är självklart medveten om vad Milan betyder för fotbollshistorien.

-För honom är det en stor ära att vara en del av klubben.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen